Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra www.OptimusVita.no til forbrukere. Ved å plassere en ordre på OptimusVita.no eller via e-post til post@optimusvita.no ansees disse betingelsene som akseptert.

Oppdatert 23.06.2014

Priser
Alle priser på OptimusVita.no er inkludert MVA. Frakt kommer i tillegg og oppgis i kassen før bestillingen sendes inn. Prisen forutsetter bestilling via nettbutikken. Det tilkommer et håndteringsgebyr på kr 95,- per ordre som plasseres via e-post. Vi tar forbehold om feil priser.

Bekreftelse av ordre
Etter å ha lagt inn din bestilling på OptimusVita.no vil du motta en ordrebekreftelse via e-post.
Ordrebekreftelse er ment som en kopi av bestillingen.

Bruk av Nutramedix-produkter
Vi anbefaler at Nutramedix-produter brukes etter samråd med medisinskfaglig helsepersonell, da Nutramedix sine produkter kan ha medisinsk effekt. All bruk av Nutramedix-produkter er på eget ansvar.

Utsending av ordre, leveransetid og lagerstatus
OptimusVita.no sender ut ordre fra Norge hver tirsdag. Alle ordre sendes med sporingsnummer og er forsikret opp til kr 10 000,-. Blir ordren plassert på en onsdag, sendes ordren ut førstkommende tirsdag.

Vi har begrenset med lager i Norge og vi mottar kontinuerlig leveranser fra USA.

Vi del-leverer ikke, og alle ordrer leveres samlet. Dvs. at vi venter med å sende ut din ordre til vi kan sende en samlet leveranse av riktig antall bestilte produkter. Hvis vi ikke kan levere (= sende ut) en vare på din ordre i løpet av 14 dager etter at din bestilling er plassert, vil du bli kontaktet via e-post og informert om forventet leveringstid. Du vil få muligheten til å kansellere din ordre. Velger du å kansellere din ordre, vil innbetalt beløp bli refundert i løpet av 3-5 virkedager til den kontoen du oppgir.

Forbehold
Vi forbeholder oss retten til å ikke levere en plassert ordre uten nærmere begrunnelse.
Hvis det skulle skje vil du bli kontaktet med en gang via e-post og informert. Eventuelt innbetalt beløp vil da bli refundert i løpet av 3-5 virkedager til den kontoen du oppgir.