Om oss

I 2014 startet vi nettbutikken Nutramedix.no, og i begynnelsen importerte og solgte vi kun produkter fra Nutramedix.  Etter hvert har vi utvidet sortimentet noe med produkter fra andre leverandører.  Noen av produktene har vært naturlige supplement til porteføljen av Nutramedix-produkter, og noen blitt tatt inn etter forespørsler fra våre kunder.  Vi har planer om å fortsette å utvide produktutvalget, og den 18. januar 2018 lanserte vi nettbutikken OptimusVita.no.

Hos oss er alle velkommen.  En god del av våre kunder er kronikere eller personer med symptomer, syndromer eller «plager» som preger deres hverdag og påvirker deres livskvalitet.

Vårt mål er å levere produkter av høy kvalitet til fornuftige priser som kan bidra til
–  å støtte våre kunder i hverdagen
–  å lindre deres tilstand
–  at de opplever at de lever sine liv best mulig ut fra sine utgangspunkt

Optimus og vita er begge latinske ord, som henholdsvis betyr best og liv.  Uansett hvilket utgangspunkt våre kunder har, er vårt ønske at de skal kunne leve best mulig

Nettbutikken OptimusVita.no drives av Optimus Vita.  Optimus Vita er en virksomhet under og del av Tillerbyen Securities Holding AS.  Vårt organisasjonsnummer er NO 989 682 539 MVA.

Vi er en ren nettbutikk, og kan kun kontaktes via e-post på post@optimusvita.no.

Vi besvarer normalt alle henvendelser i løpet av 72 timer (virkedager).  Under menyvalget kundeservice finner man informasjon som er nyttig før, under og etter kjøp.