Den 17.03.2020 prisjusterte OptimusVita.no våre produkter. Vi kjøper inn produkter fra utlandet og valutakursene har stor innvirkning på våre innpriser, og hvordan vi priser våre produkter ut mot deg som kunde. I 2014 lå kursene på Euro og Amerikanske dollar (US Dollars) i gjennomsnitt på henholdsvis 8,3571 og 6,30. Dette var prisen for en norsk krone (NOK). Dette har endret seg betraktelig, og kursen på Euro og Amerikanske Dollar (US Dollars) var den 16.03.2020 på henholdsvis 11,47 og 10,27. Dette tilsvarer en økning på 37% for Euro og 63% for Amerikanske Dollar (US Dollars) fra 2014-nivå. Dette påvirker hva vi betaler for produktene når vi kjøper inn og importerer til Norge. I tillegg til økte kostnader på selve produktene, vil tollavgiften og merverdiavgiften øke relativt, da den beregnes av våre innpriser.

Vi har som mål å levere produkter av høy verdi til våre kunder. Våre priser er, og skal alltid være, konkurransedyktige.

Vi er offisiell leverandør av Nutramedix-produkter i Norge, og er fortsatt den rimeligste leverandøren for kunder i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *