Nettbutikken Nutramedix.no blir til OptimusVita.no.  I februar i 2014 startet vi nettbutikken Nutramedix.no, og i begynnelsen solgte den kun produkter fra Nutramedix.  I løpet av de tre årene vi har eksistert har sortimentet blitt utvidet noe med produkter fra andre leverandører, og vi har planer om ytterligere utvidelser.  Dette er bakgrunnen for navneskifte.  Det er de samme eierne som startet opp Nutramedix.no som står bak OptimusVita.no

Optimus og vita er begge latinske ord, som henholdsvis betyr best og liv.  Uansett hvilket utgangspunkt du har, er vårt ønske at våre kunder skal leve best mulig ut fra det utgangspunktet de har.

Vi fortsetter som en ren nettbutikk, og kan kan kontaktes via e-post på post@optimusvita.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *